Fullstack Developer

Ben jij als Fullstack Developer bereid jezelf snel te ontwikkelen? Sluit jij de week graag af met een goede borrel en barbecue?

Amsterdam

€ 52000

Medior (2-5 jaar ervaring)

In de gure winter van 2016 hebben de eigenaar van een recruitment agency en twee PHP Developers de handen ineen geslagen. Tijdens een borrel bleken zij het roerend met elkaar eens te zijn: “de traditionele detacheringsmodellen zijn achterhaald, onpersoonlijk en onaantrekkelijk voor Developers.” Samen besloten zij het anders aan te pakken en zo werd Sterrk Detachering geboren. Sterrk Detachering is onderdeel van de AWS Groep. Vanuit het kantoor aan het Vondelpark wordt nauw samengewerkt met de twee andere partners binnen de groep; Sterrk IT-recruitment en itvacatures.amsterdam. In totaal werken er 15 gemotiveerde collega’s aan het vernieuwen van de manier waarop er in Amsterdam aan IT-detachering en IT-recruitment gedaan wordt. Iedereen binnen de AWS Groep is hoogopgeleid, ondernemend, zorgzaam en reflectief. Er wordt geëxperimenteerd met innovatieve ideeën en het voelt als een groep vrienden die samen een bedrijf runnen.
De kerrn van het unieke businessmodel van Sterrk Detachering is de “3x3-regel”. Developers zitten minimaal 3 dagen per week, voor minimaal 3 maanden op opdracht bij klanten in Amsterdam. Opdrachten duren maximaal 3 x 3 = 9 maanden. De fit tussen klant en Developer staat centraal; als de Developer geen fit voelt met het bedrijf, of andersom, zal hij of zij niet aan het project werken. Daarnaast werkt het hele development team op vrijdag áltijd bij ons op kantoor in Oud-Zuid. Het kantoor is een thuisbasis waarop iedereen kan terugvallen, daarom werken wij bij Sterrk.
De vrijdagen staan hier in het teken van opgedane kennis en ervaringen met elkaar delen. Bijkomend voordeel is dat er ook gezellig geluncht, geborreld en gebarbecued wordt.
In tegenstelling tot andere detacheerders zijn Developers dus welkom op kantoor. “Op de bank zitten” hoor je ons niet zeggen. Want wanneer je even geen opdracht hebt of écht nodig bent voor onze eigen projecten zit je een periode intern. Jouw persoonlijke ontwikkeling wordt niet vergeten, maandelijks blikken we terug op wat je bereikt hebt en kijken we vooruit naar wat je wilt bereiken.
 
Omdat het aantal opdrachten snel groeit zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s. Als Developer bij Sterrk ben je een allround webdeveloper met een focus op PHP. Je bent op zoek naar vrijheid en vertrouwen en voelt je verantwoordelijk voor zowel je team als je klant. Wij zoeken collega’s met een passie voor techniek en een zwak voor Dilbert en technisch lego. Daarnaast heb je natuurlijk ervaring met PHP, MVC Framework(s), Javascript en Agile Development. Je hebt goed abstraherend vermogen en bent analytisch. Techniek is voor jou een middel en geen einddoel. Je stelt je flexibel op bij de klant maar geeft ook op tijd jouw grenzen aan. 
 
PS: Wanneer je ons na een paar jaar zat bent helpen onze recruiters je graag aan een nieuwe baan ;).
 
Het geschetste profiel van onze nieuwe collega’s:
 • HBO+ werk- en denkniveau
 • Je hebt 2 jaar ervaring als webdeveloper (meer mag natuurlijk ook!)
 • Je hebt ervaring met OOP, bij voorkeur in een MVC model zoals Laravel
 • Je bent niet onbekend met Javascript en front-end libraries
 • Je voelt je verantwoordelijk voor jouw werk, ontwikkeling en carrière
 • Je snapt het verschil tussen hard werken en overwerken
 
Wat je van ons krijgt:
 • Tot €4.000,00 bruto maandsalaris op basis van kennis, ervaring en fulltime (40 uur)
 • 25 vakantiedagen
 • 8% vakantiegeld, pensioenregeling
 • Gear: Macbook, 4k-scherm en ingerichte werkplek op kantoor en bij de klant
 • Opleidingsmogelijkheden
 • Intensieve begeleiding bij jouw persoonlijke ontwikkeling
 • Werken in een omgeving waar vriendschappen gesloten worden en waar jij je thuis voelt
id 1694

Ben jij de persoon voor de job? Solliciteer dan!

Neem contact met ons op of vul het onderstaande formulier in...