Senior PHP Developer

Ga jij geen enkele uitdaging om te innoveren en te verbeteren uit de weg? Vind jij het leuk om volledig te focussen op rebuild van projecten in eigen technische stack?

Delft

€ 58000

Senior (5+ jaar ervaring)

Het bedrijf is 6 jaar geleden opgericht met als doel klanten tevreden te stellen met het maken van consument feedback software. De Software oplossingen zijn allemaal op maat gemaakt. De missie van het bedrijf is aansluitende, unieke en positieve maatwerkoplossingen te maken. De komende jaren wil het bedrijf hier happy in door blijven groeien. De aanvragen voor verschillende klanten stromen binnen. Voorbeelden van klanten waarvoor ze werken zijn: Samsung, Coolblue, InShared, RTL Nederland, Roompot Vakanties, De Belastingdienst, ABS Schadeherstel, en WAVE International. Op dit moment werken er 10 werknemers.
In 2018 zijn ze samen met het zuster bedrijf verhuisd naar een gloed nieuw pand, op 5 minuten loopafstand van het station. Er hangt een informele sfeer. Iedereen die er werkt is trots op wat hij of zij doet en straalt dat ook uit. Persoonlijk en met het team bouw je iets op. Op dit moment is er 1 Developer die al de projecten bouwt. Er worden verschillende verouderde technieken gebruikt in de huidige maatwerkprojecten. Zoals vanilla PHP en Coldfusion. Hier krijg jij niks mee te maken. Jij gaat je volledig richten op de rebuild van de huidige systemen. Hiervoor mag je zelf kiezen welke technische stack je daarvoor gaat gebruiken (Symfony of Laravel). De rebuild is een meer jaren project. 

Vanwege de hoeveelheid aanvragen is uitbreiding van het software development team noodzakelijk. Daarnaast wil het bedrijf af van de legacy code. De huidige developer gaat zich focussen op het draaiende houden van de huidige systemen. De bedoeling is om het komende jaar het team uit te breiden naar 3 tot 4 developers. Van jou wordt er naast de rebuild verwacht dat je collega's kan begeleiden in het bij brengen van de nieuwste technieken. 

Profiel van de Senior PHP developer:

-    3-5 jaar ervaring als PHP developer
-    Ervaring met PHP, MySQL en MVC (Laravel en Symfony)
-    Ervaring met het maken en bouwen van API’s en GIT
-    Kennis van security (zeker met de AVG en GCPR wetgeving die in is gegaan)
-    Kennis van NGINX en/of andere performance is een pré 

Package deal:

-    Tot €4000,- bruto op basis van 40 uur
-    Pensioenregeling (50% werknemer, 50% werkgever)
-    25 vakantiedagen
-    Reiskosten vergoeding 
-    Laptop
-    Vaste werkplek met eigen inrichting
-    Flexibele werktijden
-    Opleidingsbudget in overleg
-    Verzorgde lunch tegen kleine vergoeding
-    Doorgroeimogelijkheden naar lead developer
-    Thuiswerken in overleg  
id 1789

Ben jij de persoon voor de job? Solliciteer dan!

Neem contact met ons op of vul het onderstaande formulier in...