Office Assistent Lunch

Wij zoeken een Office Assistent lunch voor het leukste IT-Recruitmentbureau van Amsterdam!

Amsterdam

Starter (0-2 jaar ervaring)

Wie zijn wij? Sterrk is dé one-stop-shop voor Software Development. Door onze jarenlange ervaring weten wij wat er speelt en bewegen wij mee met mens, organisatie en IT. Wij bieden de juiste Software Developer aan via een constructie die bij de organisatie past, dit kan zijn via een vaste aanstelling, freelance, detavast of detachering. Op dit moment bestaat ons Sterrk-team uit vijftien man en zijn wij gevestigd in ons eigen paleis aan de Willemsparkweg in Amsterdam.
Breng jij spontaniteit, gezelligheid en orde op de werkvloer? Werk je graag in een ambitieuze, jonge organisatie? Dan zoeken wij jou!
 
Jouw profiel: 
Wij zijn op zoek naar een spontane Assistent-Officemanager die zorgt dat alles op rolletjes loopt. Iemand met een talent voor ontzorgen en organiseren, die van een helder takenpakket houdt maar ook proactief vragen en wensen vanuit het team kan oppakken.
 
Je vindt het leuk om allerlei taken op te pakken en niks is te veel voor jou. Van het bestellen van boodschappen en kantoorbenodigdheden tot het organiseren van de vrijdagmiddagborrels.

Je hebt een centrale rol binnen het team en je bent verantwoordelijk voor het stukje gastvrijheid op kantoor. Je zorgt ervoor dat het kantoor ten alle tijden netjes is en dat iedereen binnen de organisatie de middelen heeft om zijn/haar werk te kunnen uitvoeren.
 
Jouw taken en verantwoordelijkheden: 
  • Ontvangen van gasten
  • Bestellingen doen en contact onderhouden met onze leveranciers
  • Organiseren van bedrijfsuitjes en de vrijdagmiddagborrel
  • Lunch bereiden
  • Administratieve taken
  • Kantoorbenodigdheden en boodschappen bestellen
  • Je werktijden zijn van 09:00 – 13:30
id 3799

Ben jij de persoon voor de job? Solliciteer dan!

Neem contact met ons op of vul het onderstaande formulier in...