Front-end Developer

Wil jij als Front-end Developer werken aan intelligente video-oplossingen voor interessante klanten? Vind jij het leuk om webbased applicaties te bouwen?

Amsterdam

€ 65000

Medior (2-5 jaar ervaring)

Het bedrijf is 10 jaar geleden opgericht door twee jonge ondernemers, die hun krachten op het gebied van IT en marketing hebben gebundeld. Door hun achtergrond kwamen de eerste klanten voornamelijk uit de cultuurhoek. Na verloop van jaren is dit uitgebreid. Nu verzorgen ze de streaming van onder andere de NPO, het UWV en de Tweede Kamer.
De creativiteit in het pand is goed voelbaar. In het oude schoolgebouw zitten namelijk meerdere jonge ondernemers, die de krachten regelmatig bundelen. Bij binnenkomst loop je tegen de gezellige kantine aan, waar je door de dame achter de bar vriendelijk wordt begroet en naar de juiste afdeling wordt gewezen.

Het bedrijf biedt second screen apps en verrijkte videoplayers aan voor klanten. Ook wordt er met wetenschappelijke topinstituten samengewerkt aan researchprojecten. Er wordt vanaf het eerste moment meegedacht met de klant. Over het ontwerp, het design, de hosting en support om zo de maximale video-experience te creëren voor de kijker. Daarnaast hebben ze ook een eigen video management systeem ontwikkeld. Alles wordt Inhouse gedaan met gebruik van de nieuwste technieken.

 

Je komt in een team van 7 ontwikkelaars terecht. Bijna de hele organisatie is front-end minded. Ook is er één fullstack developer die de backend bijhoudt. Je werkzaamheden zullen bestaan uit het programmeren van web-applicaties, hybride apps, videoplayers en het eigen video managementsysteem. Javascript kent geen geheimen en React is niks nieuws voor jou. Wanneer je hiermee (en met API koppelingen) bekend bent heb je een hele dikke streep voor, maar dit is zeker geen must.

id 5755

Ben jij de persoon voor de job? Solliciteer dan!

Neem contact met ons op of vul het onderstaande formulier in...