Senior Front-end Developer

Wil jij als Senior Front-end Developer het voortouw nemen voor een applicatie die internationaal uitgerold gaat worden? Heb jij ervaring met het van scratch opzetten van een applicatie?

Eindhoven

€ 65000

Senior (5+ jaar ervaring)

De afgelopen 20 jaar heeft een professor een zeer effectief model ontwikkeld om complexe multi-echelon supply chains te beheren. De oprichters van onze opdrachtgever, twee doorgewinterde ondernemers, kwamen met de hoogleraar in contact en zagen direct de mogelijkheden. Op dat moment vormden ze het bedrijf in 2017. Door samen te werken met de Technische Universiteit Eindhoven en Delft willen ze het model verwerken tot een inzetbare software-oplossing waarmee grote ondernemingen met een jaarlijkse omzet van meer dan 1 miljard dollar hun toeleveringsketens veel effectiever kunnen beheren. Deze bedrijven kunnen ongeveer 18% tot 30% op hun voorraad besparen, zonder hun serviceniveau te verlagen. In onze huidige wereld, waar de eindgebruiker weinig met productie te maken heeft en next-day delivery tegenwoordig een vereiste is, is de timing voor dit product perfect. Naast ongelooflijke financiële voordelen, is het ook een groenere oplossing. Door de vermindering in vervoer en transport, helpt het ook een handje bij aan een beter milieu.
Door samen te werken met de Technische Universiteit Eindhoven en Delft willen ze het model verwerken tot een inzetbare software-oplossing waarmee grote ondernemingen met een jaarlijkse omzet van meer dan 1 miljard dollar hun toeleveringsketens veel effectiever kunnen beheren. Deze bedrijven kunnen ongeveer 18% tot 30% op hun voorraad besparen, zonder hun serviceniveau te verlagen. In onze huidige wereld, waar de eindgebruiker weinig met productie te maken heeft en next-day delivery tegenwoordig een vereiste is, is de timing voor dit product perfect. Naast ongelooflijke financiële voordelen, is het ook een groenere oplossing. Door de vermindering in vervoer en transport, helpt het ook een handje bij aan een beter milieu.
 
Zodra je hun kantoorpand betreedt, proef je de dynamische startersfeer. Hun kantoor is gevestigd in een historische industriële faciliteit die nu dienst doet als innovatiehub, bewoond door een zwerm startups. Je werkt nauw samen in een team van 5 hoogopgeleide en gepassioneerde ingenieurs. Het ontwikkelteam bestaat uit twee ervaren backend developers (Python en C++). Daarbij hebben ze een extern team dat de designs aanlevert. Je bent verantwoordelijk voor het ontwerpen van de Front-end, het prioriteren en bouwen hiervan; je bouwt het namelijk vanaf scratch, de voorkeur gaat uit naar React, maar ze staan ook open voor Vuejs of Angular. De designs en wireframe zijn er al. Gebruikers kunnen hiermee hun gehele supply chain beheren. De bedrijfscultuur is outputgericht, dus geen ‘micromanagement’. Iedereen neemt zijn eigen verantwoordelijkheid en is autodidact. Daarbij is er veel vrijheid qua werktijden en thuiswerken. 
 
Vanwege de aard van het product moet het platform enorme hoeveelheden gevoelige financiële en sales gerelateerde gegevens kunnen verwerken. Bovendien moet het vloeiend werken met de ERP-systemen van klanten en compatibel zijn met zowel cloud- en/of lokale implementatie. Als je iemand bent die graag zijn expertise in een jong bedrijf wil gebruiken en een van de factoren wilt worden waarop het bedrijf zal bouwen, dan is dit de uitdaging voor jou.
 
Het profiel van de Front-end Developer:
 
 • Je hebt een HBO+ werk- en denkniveau
 • Je hebt minimaal 4 jaar professionele ervaring als Front-end Developer
 • Je hebt aantoonbare ervaring met Javascript, HTML, CSS
 • Je hebt ervaring met een modern Javascript framework (Vuejs, React of Angular)
 • Ervaring met grote applicaties is een pré
 • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels (Non-Dutch speaking applicants will not be taken into consideration)
 
Package deal:
 
 • Tot €5.000,- bruto per maand op basis van kennis en ervaring
 • Reiskosten vergoeding
 • Vaste werkplek
 • Laptop
 • Groeimogelijkheden
 • Thuiswerken in overleg
 • Lunch
 • 25 vakantiedagen
 • Bonusregeling
 • Vrijdagmiddagborrels en bedrijfsuitjes
id 3370

Ben jij de persoon voor de job? Solliciteer dan!

Neem contact met ons op of vul het onderstaande formulier in...