Vast dienstverband

Wij sourcen alle rollen binnen software development. Ben je op zoek naar een nieuwe functie in vast dienstverband als scrum master, product owner of software developer? Bij ons vind je een breed scala aan IT-rollen, geschikt voor elk carrière niveau, van junior tot aan senior. We helpen je graag bij het vinden van een nieuwe uitdaging die jouw carrière naar een hoger niveau tilt.

5.000+ bedrijven zoeken Tech Professionals zoals jij

Onze sourcing-stack

Bij Sterrk kunnen we iedere Tech Professional helpen aan een nieuwe baan in vast dienstverband bij een van onze opdrachtgevers. Onze opdrachtgevers zijn naast junior, medior of senior developers altijd op zoek andere IT- rollen zoals Product Owners, Scrum Masters en management functies. Hieronder zie je een deel van onze sourcing-stack.

Logo microsoft .NET
Logo PHP
Logo Python
Logo Java
Logo Java script
Logo C++
Logo ASP.NET
Logo android
Logo IOS
Logo react
Logo wordpress
Logo Ruby on Rails
Logo TypeScript
Logo Node.js
Logo Vue.js
Logo MySQL
Logo AngularJS
Logo Laravel
Logo Django
Logo Azure
Logo Docker
Logo Swift
Logo Scrum
Logo Kubernetes
Logo MongoDB

Vast dienstverband

Een vast dienstverband, ook wel bekend als een contract voor onbepaalde tijd, is een uitstekende keuze voor professionals die stabiliteit en zekerheid in hun carrière zoeken. Bij Sterrk begrijpen we het belang van vaste aanstellingen zowel voor werknemers als werkgevers. Een vast dienstverband eindigt alleen als de werknemer of werkgever besluit om het te beëindigen, en biedt aanzienlijk meer zekerheid dan tijdelijke contracten. Dit type contract omvat vaak extra arbeidsvoorwaarden zoals pensioenopbouw, ruime vakantiedagen, en ziekteverlof, wat bijdraagt aan een betere werk-privé balans.

Deze contracten bieden niet alleen financiële zekerheid en doorgroeimogelijkheden, maar versterken ook de binding met het bedrijf, wat cruciaal is voor een langdurige en succesvolle samenwerking. In een vast dienstverband krijgen werknemers de kans om diepgaande relaties op te bouwen met collega’s en leidinggevenden, wat kan resulteren in een meer bevredigende werkomgeving. Bovendien moedigt een langdurige verbintenis bedrijven aan om te investeren in de ontwikkeling van hun werknemers, wat leidt tot een sterker, meer betrokken team dat zich volledig kan inzetten voor de bedrijfsdoelen.

Open sollicitatie

Kun je geen geschikte vacature vinden op onze website, of wil je dat onze recruiters direct aan de slag gaan om de perfecte baan of opdracht voor jou te zoeken? Dien dan binnen 5 minuten een open sollicitatie in!

2.500+ tevreden Tech Professionals

Op zoek naar een nieuwe baan in vast dienstverband?

Vul het formulier in en laat je contactgegevens achter. Dan nemen we zo snel mogelijk contact op over de mogelijkheden!

Mannelijke collega in het kantoor van Sterrk

Sterrk IT-recruitment