• omschrijving
  • profiel
  • de feiten

mensen met organisaties verbinden en andersom

Door organisaties en kandidaten te verbinden op een persoonlijke, betrokken, en effectieve manier, onderscheidt Sterrk zich in een overvloedige IT-recruitment markt. Het draait bij ons om het bewerkstelligen van een duurzame relatie met beide partijen. Wij gaan graag een openhartig gesprek aan en stellen ons daarmee op als sparringpartner. Waarom? Omdat wij samen het maximale uit onze samenwerking willen halen.

wat zegt je gevoel?

Sterrk doet aan gevoelsrecruitment. Wij geloven dat er op elk potje een dekseltje past. Bedrijven zijn namelijk net mensen, met hun eigen karakter en gewoontes. We doen altijd ons best om zowel het bedrijf als de kandidaat echt te leren kennen. Hierdoor kunnen we goed inschatten of de organisatie en kandidaat bij elkaar passen.

weet wat er speelt

Wij kennen de IT-wereld als onze broekzak. Wij weten wat er speelt en wat er aankomt door ons constant onder te dompelen in de wondere wereld van de IT. Dat maakt Sterrk IT-recruitment wendbaar en flexibel zodat wij soepel en snel kunnen inspelen op ontwikkelingen. Wil je met ons in gesprek over de ontwikkelingen in de arbeidsmarkt? Geef ons gerust een belletje.

Onze mensen maken Sterrk

Sterrk IT-recruitment is in 2012 opgericht door Onno de Bel. Onno heeft zich gedurende zijn studie breed georiënteerd: economie, rechten en bestuurskunde. Zijn ervaringen in de IT-recruitment brengen hem de volgende stap; de vrijheid van het zelfstandig ondernemerschap.

Samen met Wouter, Robbert, Marthe, Wiet, Wouter, Lars, Marius, Lara, Olivier, Yri, Sasker, Kim, Diederik, Thomas, Roy, Annelou, Yoeri en Emma helpen wij elke maand weer mensen aan een nieuwe baan!

"Sterrk is een no-nonsense club met zeer gedreven recruiters. Contacten zijn altijd persoonlijk en ter zake. Communicatie gaat vlot. Ze gebruiken de juiste hoeveelheid druk om tot goede (en snelle ) resultaten te komen. Als je door Sterrk wordt geïntroduceerd bij een bedrijf ga er dan maar vanuit dat de match goed is. Bij mij was die match 100% en ga dus binnenkort beginnen bij een nieuwe werkgever."

Rob Vader - werkzaam bij VEZET

Benieuwd wat Sterrk voor jou kan betekenen?

Toegang tot de mooiste vacatures? Schrijf je gewoon in! Dan gaan wij samen op zoek naar de baan die écht bij jou past.

schrijf mij in