Onze werkwijze

Bij Sterrk begrijpen we dat het vinden van de juiste Tech Professionals – of het nu gaat om tijdelijke ondersteuning, het uitvoeren van een project of een vaste positie binnen je bedrijf – een uitdagende taak kan zijn. Onze werkwijze is ontworpen om je naadloos te verbinden met getalenteerde Tech Professionals die passen bij jouw specifieke behoeften en bedrijfscultuur.

Wij sourcen alle rollen binnen software development

Lachende man met koptelefoon

IT-vacatures snel vullen?

Dit is onze werkwijze!

Vrijblijvende kennismaking

Tijdens het eerste gesprek maken we vrijblijvend kennis. We geven uitleg over Sterrk en onze werkwijze en er is ruimte voor al je vragen. Het is mogelijk om tijdens de kennismaking ook direct een intake op te stellen voor het gewenste profiel van de benodigde Tech Professional.

Tijdens de intake bespreken we de huidige indeling van het tech team en de ambities van jouw organisatie. We stellen een duidelijke opdrachtomschrijving en het ideale profiel van de benodigde Tech Professional op.

De zoektocht naar de ideale Tech Professional start direct na de intake. Binnen 48 uur vinden we 4 gescreende Tech Professionals in ons netwerk en versturen we de profielen.

Zodra er een keuze is gemaakt voor een kandidaat, zorgen we voor een soepel verloop van het sollicitatietraject. We bereiden de Tech Professional goed voor en geven je indien nodig advies.

Nadat er definitief besloten is om een Tech Professional in te huren voor tijdelijke ondersteuning, uitvoering van een project of een (vaste) baan binnen je bedrijf, zorgen we voor de contracten en alle administratieve zaken. We bereiden de Tech Professional goed voor op zijn of haar eerste dag.

Na 2 maanden evalueren we de plaatsing van de Tech Professional. Ook is dit een goed moment om te kijken of er behoefte is aan meer uitbreiding van het tech team en/of andere behoeften.

Succesvolle samenwerkingen

Met meer dan 12 jaar ervaring en meer dan 5.000 bedrijven in ons netwerk hebben we al veel Tech Professionals kunnen helpen aan een baan bij een organisatie. Lees hieronder de verhalen van onze succesvolle samenwerkingen met LTP en MyParcel.

Onze belofte: No cure, No Pay

We hanteren een ‘no cure, no pay’-beleid, wat betekent dat je alleen betaalt voor succesvolle matches. Ons doel is om de perfecte match te vinden die naadloos aansluit bij de behoeften van jouw project en organisatie. 

Ontdek onze andere IT-staffing oplossingen

Ontdek de services die wij voor jouw bedrijf kunnen uitvoeren

Op zoek naar een Tech Professional?

Vul het formulier in en laat je contactgegevens achter. Dan nemen we zo snel mogelijk contact op over de mogelijkheden!

Sterrk Business Development