Veelgestelde vragen

Algemeen

Sterrk is een IT-recruitment en consultancybedrijf. Bij ons draait alles om het verbinden van tech professionals met toonaangevende bedrijven door heel Nederland. Of het nu gaat om tijdelijke projecten of vaste aanstellingen, wij zetten ons in om de perfecte match te maken. Hierbij houden we rekening met jouw vaardigheden, ervaringen en de cultuur van het bedrijf. Ons doel? Zowel kandidaten als bedrijven helpen groeien door de ideale samenwerking tot stand te brengen. Lees meer over ons.

Sterrk valt op door onze persoonlijke touch en onze commitment aan langdurige relaties. Dankzij onze kennis van de IT-sector kunnen we zowel kandidaten als bedrijven uitgebreid adviseren en ondersteunen. We gebruiken ons brede netwerk om snel en doeltreffend de perfecte matches te vinden.

Wil je met ons in contact komen? Bel ons op 020 – 204 45 16 of stuur een mailtje naar info@sterrk.nl. We horen graag van je!
Bij Sterrk starten we met een persoonlijke kennismaking om jou goed te leren kennen: we verkennen je vaardigheden, wat je zoekt in je carrière en je persoonlijke voorkeuren. Daarna gaan we aan de slag om je te matchen met vacatures die echt bij je passen. We vinden een goede match en ondersteunen je gedurende het hele sollicitatieproces, van het eerste gesprek tot aan je start bij je nieuwe werkgever. Lees meer over onze werkwijze.

Ook na je plaatsing staan we bij Sterrk voor je klaar. We houden regelmatig contact om te zorgen dat alles op rolletjes loopt en springen bij waar nodig. Verder bieden we doorlopende ondersteuning en carrièreadvies, want jouw groei is onze prioriteit.

Voor opdrachtgevers

Bij Sterrk nemen we de tijd om de unieke behoeften van jouw bedrijf echt te begrijpen. Dit helpt ons om de perfecte kandidaat te vinden die niet alleen technisch bekwaam is, maar ook past bij de cultuur van jouw bedrijf. Onze intake en selectieproces zijn grondig en toegespitst op het vinden van kandidaten die aansluiten bij jouw specifieke vereisten. Lees meer over onze werkwijze.

De kosten van onze recruitmentdiensten zijn afhankelijk van de complexiteit van de vacature en de aard van het contract. We bespreken graag persoonlijk de details met je in een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Neem gerust contact op voor meer informatie via 020 – 204 45 16 of info@sterrk.nl.

De tijd die nodig is om de juiste kandidaat te vinden varieert, maar dankzij ons uitgebreide netwerk en efficiënte proces, kunnen we vaak al binnen enkele dagen geschikte kandidaten voorstellen. Als je op zoek bent naar een freelance Tech Professional, kunnen we je vier geschikte profielen binnen 48 uur bieden.

Sterrk biedt een uitgebreide reeks diensten aan, waaronder werving en selectie (W&S), detachering, outsourcing, freelance plaatsingen en Recruitment Process Outsourcing (RPO). Daarnaast hebben we ook onze eigen software ontwikkelingstak, waar we software producten onderhouden, ontwikkelen en optimaliseren voor bedrijven.

Wij garanderen kwaliteit door een grondig selectieproces waarbij elke kandidaat zorgvuldig wordt geëvalueerd op zowel de  technische vaardigheden als de persoonlijke en culturele fit. Onze ervaren IT-recruiters voeren een grondige beoordeling uit, inclusief het checken van referenties.

Sterrk is de ideale partner vanwege onze diepgaande kennis van de IT-markt, onze persoonlijke aanpak en onze focus op lange termijn relaties. Onze certificeringen zoals SNA en NEN 4400-1 benadrukken onze betrouwbaarheid en professionaliteit. 

Voor Tech Professionals

Bij Sterrk doen we er alles aan om jou de ideale IT-vacature te bieden die naadloos aansluit bij jouw ambities, technische skills en voorkeur voor locatie. Zodra je je bij ons aanmeldt, duiken onze gespecialiseerde recruiters in jouw profiel om precies te begrijpen wat je zoekt. Daarna gaan ze actief voor je op zoek naar de ideale match. Je kunt rustig afwachten; wij nemen contact met je op zodra we iets gevonden hebben dat echt bij je past. We maken jouw zoektocht naar een nieuwe baan zowel makkelijker als efficiënter.

Wij bemiddelen een breed scala aan IT-posities voor alle niveaus, van junior developers tot senior professionals en leidinggevenden zoals Product Owners en Scrum Masters. Ons aanbod omvat een breed spectrum aan technologieën, zoals .NET, PHP, Python, Java en JavaScript, en platforms zoals Android en iOS. Daarnaast hebben we vacatures in webontwikkeling, databeheer en cloudtechnologieën zoals AngularJS, MySQL en Azure. Wat je specialisatie of carrièreambities ook zijn, Sterrk verbind je met uitdagende kansen bij een divers aanbod van bedrijven. Bekijk ons huidige aanbod aan IT-vacatures.

Ja, je kunt altijd een open sollicitatie versturen naar onze recruiters, stuur een e-mail met je motivatie en CV naar info@sterrk.nl of klik op onderstaande button.

Een reden om een open sollicitatie te versturen, is als je nog niet helemaal zeker weet bij welke baan of opdracht perfect bij je past, maar wel openstaat voor nieuwe mogelijkheden en uitdagingen. Ook kun je een open sollicitatie versturen om alvast je cv aan ons te presenteren en te laten zien dat je beschikbaar bent voor werk. Zelfs als er op dit moment geen directe IT-vacatures zijn die bij je passen, kunnen we jouw profiel in onze database opnemen. Hierdoor kunnen we je in de toekomst benaderen voor passende kansen op het gebied van IT.

Wil je duidelijk maken dat je serieus bent over de vervolgstappen in je carrière? En ben je bereid om actief te zoeken naar nieuwe mogelijkheden? Ook dit kan een reden zijn om een open sollicitatie te versturen. Wij kunnen je persoonlijk advies en begeleiding bieden, en je helpen om beter voorbereid te zijn en succesvoller te zijn in je zoektocht naar de ideale IT-functie.

Sterrk biedt verschillende contractvormen aan, afgestemd op jouw professionele wensen. We bemiddelen in freelance opdrachten, vaste dienstverbanden en detachering. Met toegang tot meer dan 5.000 bedrijven door heel Nederland, vinden we de ideale IT-vacature die past bij jouw ambities en vaardigheden. Of je nu op zoek bent naar flexibiliteit, stabiliteit of diversiteit, Sterrk heeft de juiste uitdaging voor jou.

Sterrk is toegewijd aan de professionele groei van elke Tech Professional. Wij ondersteunen jouw ontwikkeling door je niet alleen te koppelen aan uitdagende en passende vacatures, maar ook door regelmatige feedbacksessies en carrièrebegeleiding aan te bieden. Dit helpt om je vaardigheden continu te verbeteren.

Werken bij Sterrk

Bij Sterrk zijn er carrièremogelijkheden voor een breed scala aan professionals, waaronder recruiters, werkstudenten, marketeers, softwareontwikkelaars en designers. We bieden een dynamische werkomgeving waarin iedereen de kans krijgt om zijn of haar vaardigheden en carrière te ontwikkelen.

Of je nu aan het begin van je carrière staat of een ervaren professional bent, bij ons sta je Sterrk! Kijk op onze werken bij pagina of neem direct contact met ons op via 020-2044516.

De cultuur bij Sterrk is gericht op samenwerking, openheid, en groei. Wij geloven in het motto “Feedback is a gift” en streven ernaar om continu te verbeteren en te ontwikkelen. Het teamgevoel wordt versterkt door dagelijkse gezamenlijke lunches, een eigen bar, en regelmatige teamactiviteiten. Dit alles binnen een omgeving waar innovatie en klantgerichtheid centraal staan.

Diversiteit en inclusie zijn kernwaarden bij Sterrk. We streven ernaar een omgeving te creëren die toegankelijk is voor iedereen, met gelijke kansen voor ontwikkeling en promotie. We ondersteunen dit met initiatieven zoals het aanbieden van een halal lunch en een wervingsbeleid dat divers talent aantrekt.

Open sollicitatie

Dien een open sollicitatie in en we gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden voor een carrière bij Sterrk.

Kon je het antwoord op je vraag niet vinden tussen onze veelgestelde vragen? Geen zorgen, wij staan klaar om je verder te helpen. Bij Sterrk begrijpen we dat elke situatie uniek is en soms vraagt om persoonlijke aandacht. Aarzel niet om direct contact met ons op te nemen als je meer specifieke informatie nodig hebt of ondersteuning zoekt die niet in de veelgestelde vragen wordt behandeld. Je kunt ons bereiken via ons telefoonnummer 020-204 45 16 of per e-mail op info@sterrk.nl.