• Locatie: Hoofddorp, Noord-Holland
  • Type: Vast Contract
  • Vacature #7391
  • Salary: €70,000

Senior Java Software Developer

Over onze klant
Ben jij een ervaren softwareontwikkelaar die net zoveel belang hecht aan innovatie als wij? Wil je jezelf voortdurend verbeteren en werken binnen een bedrijfscultuur die innovatie hoog in het vaandel heeft staan? Lees dan snel verder! We zijn op zoek naar getalenteerde developers die een passie hebben voor kwaliteit en uitdagingen. Bij ons werk je aan diverse projecten voor uiteenlopende klanten, waarbij full-stack Java-ontwikkeling centraal staat.

Jouw rol
Als softwareontwikkelaar of consultant kom je terecht in een dynamisch team dat zich bezighoudt met projecten voor verschillende opdrachtgevers. Onze focus ligt op het bouwen van schaalbare, data-gedreven digitale platforms en voorspellende zelflerende systemen van hoogwaardige kwaliteit.

Jouw ervaring
– Minimaal 3-5 jaar ervaring met JAVA EE
– Bekendheid met frameworks zoals Spring en Hibernate
– Ervaring met Agile/Scrum methodologieën
– HBO/WO diploma
– Bereidheid om nieuwe technologieën zoals Docker, Microservices en AI te verkennen

Jouw Voorstel
– Een vast contract met een competitief salaris, inclusief de mogelijkheid om tot €2.000 per maand extra te verdienen
– Leaseauto en een krachtige ontwikkel-laptop
– Interessante opdrachten met flexibiliteit in keuze
– Mogelijkheid tot interactie met ervaren Java-experts binnen onze community- Waardering voor jouw individuele bijdrage en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
– Een stimulerende werkomgeving met leuke collega
Wij zijn een dynamische organisatie met een sterke engineeringcultuur, gericht op innovatie en vakmanschap. Wij voeren opdrachten uit voor diverse Nederlandse opdrachtgevers, variërend van grote namen tot kleinere bedrijven met uitdagende omgevingen. Tijdens onze opdrachten krijg je de kans om op de hoogte te blijven van de nieuwste technologische ontwikkelingen.