• Locatie: Amsterdam, Noord-Holland
  • Type: Vast Contract
  • Vacature #7473
  • Salary: €65,000

Ontdek de opwinding van twee toonaangevende organisaties binnen de live entertainmentindustrie, waar technologie en creativiteit samenkomen in een betoverende mix. Als Technisch Applicatiebeheerder bij deze sprankelende bedrijven – waarvan de naam nog even geheim blijft – ben jij de spil in het web van innovatie en prestatie.

Jouw dagen zijn gevuld met het ondersteunen van applicatiegebruikers en het leiden van diverse technische projecten. Je werkt zij aan zij met de ICT-afdeling en brengt jouw technische kennis en vaardigheden in op gebieden als installatie, optimalisatie en integratie van bedrijfsapplicaties. Je coördineert acceptatietesten, voert software-updates door en zorgt ervoor dat systemen soepel draaien als een goed geoliede machine.

Met een afgeronde relevante opleiding op minimaal hbo-niveau en minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie, ben jij klaar om de uitdagingen van deze dynamische omgeving aan te gaan. Jouw technische kennis strekt zich uit tot een scala aan systemen, waaronder Windows en/of Linux, AWS en Azure, Office365, netwerken, security en SQL databases.

Naast jouw technische vaardigheden, blink je uit in communicatie en samenwerking. Je bent een meester in het vertalen van complexe technische concepten naar begrijpelijke taal voor jouw collega's. Jouw flexibele instelling en vermogen om goed onder druk te presteren maken jou een waardevolle aanwinst voor ons team.

We bieden jou een marktconform salaris, uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden en een stimulerende werkomgeving met flexibele werktijden. Het betreft een functie voor 12 maanden met de mogelijkheid tot verlenging en uitzicht op een vast dienstverband.

Stap binnen in de wereld van live entertainment, waar elke dag een nieuwe uitdaging biedt en jouw technische vaardigheden het verschil maken. Kom aan boord en laat jouw talent schitteren in een omgeving die even dynamisch als inspirerend is.