IT vacatures Leiden

IT-vacatures
Senior Fullstack Developer
Leiden
€ 65000
Senior PHP Developer
Leiden
€ 67500
Senior Front-end Developer
Leiden
€ 68000
Lead Front-end Developer
Leiden
€ 68000

Passende IT vacatures in Leiden vind je bij Sterrk IT-recruitment!

Ben je op zoek naar een IT vacatures in Leiden? Bij Sterrk IT-recruitment helpen wij jou graag verder in jouw IT carrière. Wil je de volgende stap ondernemen en zoek je een baan in Leiden of wil je juist je eerste baan in de IT vinden? Bij Sterrk helpen wij je graag verder.

Ontdek hier alle IT vacatures in Leiden die echt bij jou passen

Bij Sterrk gaan wij op zoek naar de perfecte fit tussen jou en een organisatie. Wij willen jou zo goed mogelijk leren kennen om een match te zoeken op basis van jouw wensen en behoeften. Welke IT skills beheers je en welke vaardigheden wil je ontwikkelen? Wil je nog stappen maken in je volgende baan in Leiden? En zo ja, welke? Zodra we elkaar goed hebben leren kennen kan Sterrk een selectie maken van IT vacatures in Leiden die bij jouw ambities passen. Hiervoor gaan wij op zoek binnen ons netwerk maar ook hierbuiten. Dit doen we omdat we gaan voor de perfecte match tussen jou en een organisatie.

Sterrk helpt jou vervolgens door het gehele traject heen. Zodra er een match is tussen jou en een bedrijf en er ook interesse is van beide partijen zullen wij je helpen bij de sollicitatie. Wij kunnen je een aantal handige tips geven omdat wij de organisatie kennen en daardoor beide kanten van het sollicitatieproces zien. Zo houdt Sterrk overzicht of de match ook daadwerkelijk is wat beide partijen zoeken.

Welke IT vacatures in Leiden Sterrk aanbiedt

Op dit moment is er een grote vraag naar IT specialisten. Als jij op zoek bent naar een IT vacature in Leiden kunnen wij je banen bieden die aansluiten op onder andere de volgende vaardigheden: .NET, Full Stack, PHP en Front-End developer banen. We gaan dus voor jou op zoek binnen en buiten ons huidige netwerk. Allemaal om de best passende organisatie te vinden. Als jij zorgt voor de IT skills, dan regelen wij een fit in een vaste baan, detachering via Sterrk of een tijdelijk project als freelancer. Dat hangt van jouw wensen af.

Waarom je als IT specialist voor Sterrk moet kiezen

Bij Sterrk zijn we persoonlijk, effectief en eerlijk. Daarnaast hebben wij een breed aanbod aan IT vacatures in Leiden. We zijn in 2012 gestart op de IT markt en hebben ondertussen een groot team aan recruiters die de ins en outs van de markt kennen. Door alle vergaarde kennis begrijpen onze recruiters ook wat jouw werkzaamheden inhouden. Ze kunnen je gerust het verschil tussen een front-end developer en een back-end developer vertellen en nog wel meer als je doorvraagt. Hierdoor kunnen ze ook iemands groeimogelijkheden en capaciteiten goed inschatten. Dat is wat ons onderscheidend maakt. De deur staat altijd open en praten kan altijd. Er hoeft wat ons betreft niet direct een opdracht of match uit te komen. Als we je leren kennen, regelen wij wat je nodig hebt als het moment daar is.

Benieuwd naar het aanbod aan IT vacatures in Leiden? Klik dan hier!