IT-recruitment met een Amsterdams randje

Sterrk bestaat sinds 2012, met volledige focus op IT. Hierdoor kennen we de markt als onze broekzak, en de markt kent ons. Door deze directe, persoonlijke en gestructureerde aanpak vinden we altijd de juiste fit. Want die klik: daar houden we van.

no stairway to heaven

The only way to do great work, is to love what you do.

Sterrk verhaal


Geen mak schaap.

Dat Amsterdamse randje? Dat betekent dat we zeggen wat we denken. En dat verwachten we ook van jou. We breiden ‘Jij vraagt, wij leveren’ uit met ‘wat je nodig hebt’. We maken alleen een match als het écht past. We zijn een gelijkwaardige partner die meedenkt, tegengas geeft en vooral sterk werk levert.

Werk en meer.

Wij zijn gek op ons werk, maar ook op ons leven buiten kantoortijden. We werken keihard, en zijn daarnaast in voor een feestje. Vooral als we weer een IT-uitdaging hebben opgelost, als onze developers weer hebben bijgedragen aan het halen van een strakke deadline, en als we gewoon zin hebben in een borrel.

De deur staat altijd open.

Praten kan altijd. Er hoeft wat ons betreft niet direct een opdracht of match uit te komen. We leren jou en jouw IT-uitdagingen graag beter kennen. Zo brengen we het persoonlijke terug in IT-recruitment. En regelen we wat je nodig hebt als het moment daar is. We zijn dan ook graag een partner voor, tijdens én na de plaatsing.

Team Sterrk

We get the job done.


Laat weten wat jouw IT-uitdaging is. Wij lossen het op.
phone

Werken Bij

It recruiters.

Detachering

Vacatures
Ondertussen in de IT