IT vacatures Rotterdam

IT-vacatures
Senior PHP Developer
Rotterdam
€ 70000
Lead PHP Developer
Rotterdam
€ 65000
Nodejs Developer
Rotterdam
€ 59000
Front-end Developer
Rotterdam
€ 52000
Ruby on Rails Developer
Rotterdam
€ 59000
Front-end Developer
Rotterdam
€ 54000
PHP Developer
Rotterdam
€ 58000
Medior / Senior PHP Developers
Rotterdam
€ 64800
PHP Developer
Rotterdam
€ 58500
Senior .NET Developer
Rotterdam
€ 68000
Senior .NET Developer
Rotterdam
€ 72000
Medior .NET Developer
Rotterdam
€ 46656
Technical Lead
Rotterdam
€ 78000
Fullstack .NET Developer
Rotterdam
€ 51000
Head of Engineering
Rotterdam
€ 74000

Vind bij Sterrk IT-recruitment de beste IT vacatures in Rotterdam!

Vind hier passende IT vacatures in Rotterdam. Wil jij een nieuwe stap in je IT carrière zetten, of ga je voor het eerst aan de slag als IT’er? Dan helpt Sterrk IT-recruitment jou graag verder bij het zoeken van een passende baan in Rotterdam.

Wij bieden starter vacatures in Rotterdam aan, maar ook ontwikkel- en vervolgstappen voor ervaren IT professionals. Dus ben jij op zoek naar een IT vacature in Rotterdam? Dan gaat Sterrk op zoek naar de perfecte fit voor jou.

Onze ervaring met IT vacatures in Rotterdam

De meest gevraagde vacatures zijn op dit moment IT-vacatures. Bij Sterrk zijn wij gefocust op deze markt. We zijn in 2012 begonnen met het matchen van IT specialisten en organisaties. Dit betekent dat wij bekend zijn met de markt en de markt ondertussen ook bekend is met ons. Door onze ervaring op deze markt hebben we ons aanbod flink kunnen uitbreiden zodat wij nu ook meerdere passende IT banen in Rotterdam aanbieden. Hierdoor hebben wij recruiters die kennis van de IT sector hebben en zich ook goed kunnen inleven in de vraag van werknemers en werkgevers. Wij hebben een breed aanbod opgebouwd aan IT vacatures in Rotterdam. Hiervan maken wij een selectie aan IT banen die het beste aansluiten op jouw wensen, ambities en vaardigheden. Verschillende skills die aansluiten op onze beschikbare vacatures zijn: Nodejs, Front-end, PHP, Lead PHP, .NET, Technical Lead, Full Stack en Ruby on Rails. Dus als een van deze IT vacatures jou aanspreekt, neem dan een kijkje in ons aanbod. Wij gaan met jou in gesprek over jouw ambities, onderscheidend vermogen, je IT-skills en hoe wij de perfecte organisatie gaan vinden die bij jou past.

De juiste IT specialist op de juiste plek

Sterrk wil de beste fit voor jou en een organisatie vinden. Zoek jij een eerste IT baan waarbij er toekomst is bij dezelfde organisatie? Dan gaan we dat voor je zoeken. Wil je juist je IT skills ontwikkelen en uitbreiden bij een nieuw bedrijf? Ook dat kunnen wij ook voor je regelen. Of zoek je een IT manager vacature? Kortom, voor een passende IT vacature in Rotterdam kan Sterrk je verder helpen.

Om de juiste IT vacature in Rotterdam voor jou te vinden legt Sterrk de focus op persoonlijkheid, eerlijkheid en effectiviteit. Zodra wij duidelijk hebben wat jij wil en wat jouw ambities zijn gaan we voor je aan de slag. We gaan op zoek binnen en buiten ons netwerk voor de organisatie die goed bij jou past. Vervolgens begeleiden wij je in het sollicitatietraject. Is er hierna een fit van beide kanten? Dan zullen wij ook het contract samen met jou goed controleren zodat alles in orde is. Dan hebben wij er alles aan gedaan om jou zo goed mogelijk op weg te helpen naar de volgende stap in jouw IT carrière. Zo helpt Sterrk jou naar een nieuwe IT baan in Rotterdam.

Benieuwd naar het aanbod aan IT vacatures in Rotterdam? Kijk hier!