ieder mens is anders

maar alle cv’s lijken op elkaar

organ
isatie
nieuwe kansen

sterrk onderscheidt in IT-recruitment

Sterrk is meer dan een IT-recruiter. Wij zijn een soort sparringpartner. Door mee te denken over het sollicitatieproces, de positionering en de arbeidsmarktcommunicatie, nemen we graag werk uit handen.

Ik als werknemer heb het hele proces van het zoeken naar een nieuwe werkgever als zeer positief ervaren. Je wordt serieus genomen, de communicatie verloopt vlot en is volledig. Zonder enige twijfel zou ik andere developers aanraden bij Sterrk aan te kloppen voor het vinden van een nieuwe baan. Sterrk heeft mij uitstekend begeleid én ook aan een nieuwe baan geholpen, bedankt Robbert! - Niels Kok - Front-end Developer

wat maakt jullie anders?

Het is belangrijk voor ons om de organisatie eerst goed te leren kennen. Onze kandidaten moeten altijd het meeste uit zichzelf kunnen halen en daarbij speelt het DNA van een organisatie een grote rol.

Een nieuwe passende baan vinden binnen de ICT blijft een uitdaging. Eerdere contacten met 2 werving- en selectiebureaus konden mij hierin niet helpen. Tijdens een sollicitatie gaat het erom te bepalen of er tussen bedrijf en kandidaat een goede match is. Dit was bij eerdere pogingen niet het geval. Via LinkedIn kwam ik in contact met Wouter Soons van Sterrk. Snel werd me duidelijk dat onze communicatie prettig en goed verliep. Er werd naar me geluisterd en ik had het gevoel dat men precies kon invullen waarna ik op zoek was. twee weken later had ik een mooi contract op zak bij een heel leuk bedrijf. Super blij mee! Wouter en Sterrk, heel erg bedankt! - Wolfgang Vintan - Software Developer

driedimensionale interactieve aanpak

Bij Sterrk IT-recruitment hanteren wij het SSL-model©, een ideale methode om de perfecte fit te vinden. Het SSL-model© ziet kandidaten op de eerste plaats als mens en vertaalt daarna competenties, vaardigheden en ervaring naar menselijk kapitaal.

Voor mijn vakantie (van een week) heb ik aangegeven wat exact mijn wensen waren (en deze waren niet standaard), direct na de vakantie zijn er twee gesprekken geboekt die er echt aan voldeden. Het eerste gesprek was daardoor al goed voor een contract, gezien het bedrijf iemand zocht met exact mijn wensen. Ik heb dus een prima ervaring met Sterrk en kan ze zeker aanraden . - Remco Nieuwendijk - Analytisch Software Developer

soepel sollicitatieproces

Onze kandidaten worden goed voorbereid op sollicitaties door voorafgaand aan het gesprek de nodige kennis te delen. Met, meestal gewenste, tips instrueren wij bedrijven en kandidaten om het proces zo goed mogelijk te laten verlopen.

onze werkwijze

een bewezen methode

kom op gesprek

oriënterende gesprekken

Sterrk IT-recruitment wilt alles van de organisatie weten. Op deze manier weten wij beter welke kandidaten geschikt zijn voor jullie.

schrijven van een vacature

Het draait niet alleen om de vereisten van de kandidaat. De bedrijfscultuur, visie en strategie maakt een vacature Sterrk.

op zoek gaan naar passende mensen

Op een persoonlijke, betrokken en nauwkeurige manier zal Sterrk IT-recruitment de ideale kandidaten selecteren.

jouw organisatie en nieuwe mensen samenbrengen

Onderhandelingen starten aan beide kanten. Ons doel is om beide partijen zo gelukkig mogelijk te maken.

gefeliciteerd met je nieuwe kracht(en)!

We gaan er vanuit dat dit het begin is van een gelukkig en langdurig huwelijk.