Picture of Lucienna

Lucienna

Deze week kreeg het team van Sterrk de kans om de Webwinkel Vakdagen bij te wonen, een toonaangevend evenement in de Jaarbeurs Utrecht. Dit evenement is een hoogtepunt in de Nederlandse e-commerce sector. Vanaf het moment dat we binnenstapten, werden we meegevoerd in een sfeer van innovatie en samenwerking die kenmerkend is voor dit evenement.

 

Eerste indruk

De energie op de beursvloer was aanstekelijk. Bij stands van onze gewaardeerde klanten zoals Myparcel, zagen we direct dat de Webwinkel Vakdagen een uitstekende kans bood om inzichten te verkrijgen van nieuwe ontwikkelingen in de branche. Meer dan alleen het ontdekken van de nieuwste tools en ontwikkelingen, bood het evenement ons de gelegenheid om waardevolle gesprekken aan te gaan met bekende partners en nieuwe contacten te leggen.   Wil je meer lezen over onze samenwerking met Myparcel? Neem dan een kijkje op onze blog via de volgende link: https://sterrk.nl/blogs/focus-op-klanttevredenheid-door-slimme-it-oplossingen?blog=1

Tijdens het verkennen van het evenement viel het ons op hoe duurzaamheid en AI belangrijke thema’s waren. De speciaal ingerichte duurzaamheidszaal bood een podium voor discussies over milieubewuste praktijken in e-commerce, terwijl verschillende bedrijven hun innovatieve AI-oplossingen presenteerden. Deze trends benadrukten hoe de toekomst van e-commerce zal evolueren en gaven ons daarnaast inzichten voor toekomstige strategieën. Zo zijn we bij Sterrk ook al druk bezig met het sourcen van AI-professionals voor onze klanten.

Een goede leverbelofte

Bij de stand van Bol.com werden we geïnformeerd over het belang van een goede leverbelofte. Zo hebben we bij Sterrk bijvoorbeeld een leverbelofte van 4 gescreende IT-professionals binnen 48 uur voor onze freelance-aanvragen. Het belangrijkste element van een leverbelofte, is dat je deze nakomt, zo zorg je uiteindelijk voor een grotere klanttevredenheid. Ons freelance recruitment-team doet dan ook erg haar best om deze belofte altijd waar te maken.

Professionele ontwikkeling

De Webwinkel Vakdagen waren niet alleen een kans om te leren over de nieuwste trends, maar ook een platform voor persoonlijke groei en professionele ontwikkeling. Het was een mooi moment om persoonlijk contact te leggen met de mensen achter de organisaties die we normaal gesproken alleen telefonisch spreken.

 

Conclusie

Het bijwonen van de Webwinkel Vakdagen was zeker een leuke ervaring voor ons team. De combinatie van het opdoen van nieuwe inzichten, het uitbreiden van ons netwerk en het directe contact met vakgenoten, maakte het evenement waardevol. Het is een evenement dat we aanbevelen voor iedereen die actief is in de e-commerce sector en op de hoogte wil blijven van de laatste trends en ontwikkelingen.

Share this article

Related articles

Ben je aan het oriënteren op een nieuwe baan of zoek je nieuwe Tech Professionals?