Picture of Lucienna

Lucienna

In de steeds veranderende wereld van technologie is het nuttig om tech conferenties en evenementen bij te wonen om op de hoogte te blijven van nieuwste trends en ontwikkelingen. Het jaar 2024 belooft een boeiend scala aan evenementen te bieden voor professionals en enthousiastelingen die geïnteresseerd zijn in de wereld van technologie. In dit artikel werpen we een blik op enkele opmerkelijke Tech-evenementen die plaatsvinden in 2024.

 

1. Tech Summit Europe 2024

 • Datum: 18 april 2024
 • Locatie: Postillion Convention Centre, Amsterdam, Nederland
 • Prijs: vanaf €187,74

De Tech Summit Europe 2024 is een vooraanstaand evenement dat IT-professionals en Tech-enthousiastelingen samenbrengt om in de nieuwste technologische trends en ontwikkelingen te duiken. Dit evenement biedt een platform voor experts uit diverse branches om inzicht te delen in innovatieve technologieën, zoals kunstmatige intelligentie, Cloud computing en cyberbeveiliging. Deelnemers kunnen boeiende presentaties en paneldiscussies verwachten, evenals waardevolle netwerkkansen. De Tech Summit Europe 2024 biedt een goede kans om inspiratie op te doen en nieuwe samenwerkingsmogelijkheden te verkennen binnen het zich ontwikkelende technologielandschap.

 

2. Future Tech 2024

 • Datum: 17 april 2024
 • Locatie: Jaarbeurs Utrecht, Nederland
 • Prijs: vanaf €169,00

Future Tech 2024 is dé technologieconferentie voor ontwikkelaars, architecten en experts die geïnteresseerd zijn in Microsoft-technologieën zoals het .NET-framework, C#, en Azure. Dit evenement biedt deelnemers de kans om zowel bewezen als nieuwe mogelijkheden te ontdekken voor de ontwikkeling, implementatie en beheer van grootschalige applicaties. Future Tech heeft als belangrijkste doel alle beschikbare kennis, ideeën en knowhow te delen met betrekking tot de nieuwste Microsoft-technologieën en innovaties, met de nadruk op opkomende technologieën, DevOps, Cloud, niet-technische vaardigheden en beveiliging.

 

3. TECHSPO Amsterdam 2024

 • Datum: 12-13 september 2024
 • Locatie: Johan Cruijff ArenA, Amsterdam, Nederland
 • Prijs: Tickets variëren vanaf €18,93 (beperkte toegang) tot €525,33 (All Access Pass)

TECHSPO Amsterdam 2024 is de plaats waar technologie, innovatie en zakelijke kansen samenkomen. Dit tweedaagse evenement belooft de nieuwste tech- en innovatietrends te onthullen en biedt deelnemers waardevolle netwerkmogelijkheden en inspiratie. Ontwikkelaars, marketeers, technologieaanbieders en innovators zullen samenkomen om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van internet, mobiele technologie, AdTech, MarTech en SaaS-technologieën te tonen. Voor diepgaand leren en netwerken is er ook de betaalde DigiMarCon Europe 2024 Digital Marketing, Media and Advertising Conference.

 

4. Unified Communications Conference Europe 2024

 • Datum: 01-02 oktober 2024
 • Locatie: RAI, Amsterdam, Nederland
 • Prijs: Gratis toegang

De Unified Communications Conference-serie omvat drie evenementen in Santa Clara, Londen en Amsterdam. Deze conferenties verzamelen leiders van over de hele wereld voor twee dagen gevuld met inhoud van hoge kwaliteit en discussies over thema’s zoals Unified Communications, IoT, Cybersecurity & Cloud, AI en Big Data, Digitale Transformatie, en Intelligente Automatisering.

 

Het jaar 2024 staat in het teken van diverse Tech-evenementen die zowel professionals als liefhebbers de mogelijkheid bieden om de laatste ontwikkelingen in de technologie te verkennen. Of je interesse nu uitgaat naar AI, Microsoft-technologieën, marketing, of Unified Communications, deze bijeenkomsten zijn een bron van waardevolle inzichten en bieden een kans om je kennis te verdiepen. Deelname aan deze conferenties en evenementen is niet alleen leerzaam, maar biedt ook uitstekende netwerkmogelijkheden en de kans om nieuwe partnerschappen

Share this article

Related articles

Ben je aan het oriënteren op een nieuwe baan of zoek je nieuwe Tech Professionals?