Vacatures

Wis Filters
X

Werken in de IT-branche? Reageer op een IT-vacature

Aan de slag in de IT-branche? Bij Sterrk vind je als Tech Professional (iedereen die in de IT-sector werkt) een breed scala aan software developer vacatures en andere soorten IT-vacatures in de dienstverbanden: vast dienstverband, freelance. 

Werken als freelance software developer

Als freelance Tech Professional heb je de unieke mogelijkheid om je eigen weg in de IT-wereld te banen. Je werkt zelfstandig aan (tijdelijke) projecten voor verschillende opdrachtgevers, waardoor je een breed scala aan ervaringen en vaardigheden kunt opdoen. 

Werken als IT'er met een vast dienstverband

Een vast dienstverband in de IT-sector betekent dat je een contract voor onbepaalde tijd hebt bij een bepaald bedrijf. We maken gebruik van ons uitgebreide netwerk om de best mogelijke match te vinden tussen jou en jouw toekomstige werkgever.

Hulp nodig? Neem contact op!

Heb je vragen over een van onze IT-vacatures, wil je meer weten over Sterrk of heb je hulp nodig bij je zoektocht naar een nieuwe uitdaging binnen de IT-sector? Onze IT-recruiters staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van professioneel advies. Dus aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op.

2.500+ tevreden Tech Professionals